Συχνές ερωτήσεις

Η έδρα της επιχείρησης μας είναι στην  Έδεσσα του νομού Πέλλας. Καλύπτουμε με τις υπηρεσίες μας σε οικιακούς πελάτες όλους τους γειτονικούς νομούς και πόλεις (Βέροια, Νάουσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά, Κρύα Βρύση, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κλπ).

Για μεγαλύτερες εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους και πελάτες εξυπηρετούμε όλη τη Βόρειο Ελλάδα κατόπιν επικοινωνίας
 
Ο βιολογικού καθαρισμός στρώματος  έχει την εξής διαδικασία:
Απολυμαίνουμε το στρώμα με τη χρήση ειδικού μηχανήματος ατμού ο οποίος φτάνει στους 170 βαθμούς στις επιφάνειες και των δύο πλευρών καθώς και τα πιο δύσκολα σημεία του στρώματος για την απολύμανση και εξόντωση και του τελευταίου ίχνους από αβγά ακάρεων και μικροβίων.
 Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε το ειδικό μηχάνημα καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης για τον καθαρισμό της επιφάνειας του στρώματος.
Αν το στρώμα έχει επίμονους λεκέδες χρησιμοποιούμε ειδικά υπό αλλεργικά απορρυπαντικά για ένα άριστο αποτέλεσμα.

 Το αποτέλεσμα της χρήσης του παραπάνω μηχανήματος είναι να παραμένει ελάχιστη υγρασία μετά την πλύση ώστε σε λίγη ώρα να μπορεί και πάλι να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα.
 
Δε χρειάζεται να πάρουμε το χαλί σας για να το καθαρίσουμε.
Ο καθαρισμός γίνεται στο δικό σας χώρο και σας το παραδίδουμε άμεσα.
Ο καθαρισμός των χαλιών σας γίνεται σε βάθος χρησιμοποιώντας τα εξειδικευμένα επαγγελματικά μηχανήματα της γερμανικής εταιρείας Kärcher που διαθέτουμε.
 
Το αποτέλεσμα που προσφέρουμε είναι το καλύτερο δυνατό και να απαλλάξουμε τα πολύτιμα χαλιά σας από επίμονους λεκέδες  όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό, μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.
 
Ναι
Αναλαμβάνουμε εργασίες σε επαγγελματικούς χώρους, με αποτελέσματα γρήγορα και σας παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό και αποστείρωση με απόλυτη ασφάλεια. Αντιμετωπίζουμε χρόνιους λεκέδες, μικρόβια, ακάρεα και κάθε είδους σκληρή βρωμιά σε όλες τις επιφάνειες των τροχόσπιτων ή των καταλυμάτων.

Επαναφέρουμε την υγιεινή  στους χώρους σας με μια πλήρη απολύμανση καμπίνας βιολογικού καθαρισμού! Κάνουμε λεπτομερή και προσεγμένη εργασία.

Χρησιμοποιώντας ειδικά καθαριστικά επιτυγχάνουμε την απόλυτη καθαριότητα στο εσωτερικό του τροχόσπιτου, την συντήρηση των υφασμάτων, πλαστικών ή δερμάτων και την απολύμανση και αποστείρωση του χώρου.
 
 Ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια εξειδικευμένη διαδικασία που απαιτεί γνώση, εξειδίκευση, εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Η clean-team365 εγγυάται υπεύθυνα αποτελέσματα γιατί διαθέτουμε και την εξειδίκευση στον καθαρισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία της διαδικασίας του βιολογικού καθαρισμού.
Όραμα μας είναι να σας προσφέρουμε καθαριότηταυγιεινή και ασφαλή λειτουργία στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ή στις εγκαταστάσεις του εργασιακού σας χώρου. Παράλληλα, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας δημιουργώντας αξιοσέβαστους, ευχάριστους και κυρίως υγιεινούς χώρους. Ακολουθώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα καθαρισμού και απολυμάνσεων διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.