Εξοπλισμός

Η εταιρία μας προφέρει τις υπηρεσίες της εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα για κάθε εργασία και ανάγκη. Επενδύουμε σε επαγγελματικό εξοπλισμό που παρέχει άριστα αποτελέσματα και καλύπτουν κάθε εξειδικευμένη ανάγκη.
Ατμοκαθαριστής: Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιούμε είναι ο συμπαγής ατμοκαθαριστής Karcher με ισχυρή πίεση ατμού 4 bar. Με συνεχή ρυθμιζόμενη πίεση ατμού και λειτουργία VapoHydro για τέλεια αποτελέσματα απολύμανσης και  καθαρισμού χωρίς χημικά.

Υγιεινός καθαρισμός χωρίς τη χρήση χημικών. Χρησιμοποιείται μόνο νερό στον καθαρισμό - ευνοεί και είναι ο πλέον οικολογικός και υγιεινός τρόπος απολύμανσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις. Απολύμανση στρωμάτων, χαλιών, δαπέδων, απολύμανση χώρων υγιεινής κλπ..

 
 
 
Πιεστικό ζεστού νερού: Αποδοτικός καθαρισμός υψηλής πίεσης. Το πλυστικό που ξεπερνάει κάθε δυσκολία βρωμιάς. Το ζεστό νερό κάνει τη διαφορά. Λόγω της αποτελεσματικότητας της υψηλής πίεσης σε σχέση και με τη βοήθεια του ζεστού νερού επιτυγχάνονται εντυπωσιακά  αποτελέσματα χωρίς τη χρήση χημικών απορρυπαντικών.

Τα μηχανήματα υψηλής πίεσης ζεστού νερού μπορούν να φτάσουν θερμοκρασίες νερού από περίπου τους 12 °C έως και τους 155 °C είναι συνήθως η ιδανική λύση για λάδια, γράσα, ειδικά όταν είναι συσσωρευμένα παρέχοντας εντυπωσιακά οφέλη. 


 
 
 
Μηχανή βιολογικού καθαρισμού πλύσης - απόπλυσης: Ιδανική μηχανή για καθαρισμό σαλονιών (αυτοκινήτων- σπιτιών) στρωμάτων, υφασμάτινων επιφανειών, και με τα κατάλληλα εξαρτήματα  καθαρίζει αποτελεσματικά μοκέτες – χαλιά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 Η Μηχανή διαθέτη  διπλό κάδο για ψεκασμό νερού με το κατάλληλο απορρυπαντικό καθώς και ένα δεύτερο κάδο που συγκεντρώνονται τα απόνερα του αντικειμένου που καθαρίζουμε.